Cum comand

 

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

 

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea stanga sus a paginii ce contine categoriile de produse sau folosirea campului de cautare.Dupa alegerea produsului selectati marimea, cantitatea si il adaugati in cosul de cumparaturi.


Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  "Cosul meu"  din partea de sus dreapta a pagini si apasati butonul "comanda". Se parcurge pagina de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele date:
Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
Campul special pentru cupoanele de reduceri se completeza doar atunci cand se desfasoara campanii specifice cu vouchere si reduceri.
Campul pentru comentarii este optional si il poti completa daca doresti sa comunici operatorilor nostri detalii speciale in legatura cu produsele si comanda ta.
Pentru a finaliza, apasa pe "Finalizare comanda".
***Comanda se considera finalizata si plasata dupa confirmarea primita din partea operatorului, telefonic, sms sau email !

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0722.106.574un agent de vanzari va va prelua comanda, de L-D in intervalul oral 09:00 - 19:00.
Comanda prin E-mail : comenzi@unictop.ro