Termeni si conditii

             1.DEFINITII
            Unictop - este denumirea comerciala a SC MULTIMODETOP SRL, societate care opereaza site-ul www.Unictop.ro, cu sediul social in Constanta, str. Aleea Zmeurei, nr. 2B , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/577/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO37191759.
            Vânzator - SC MULTIMODETOP SRL sub denumirea de Unictop.
            Cumparator/Client - persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda.
            Utilizator - orice persoana fizica sau juridica care, prin finalizarea procesului de creare cont, si-a dat acceptul cu privire la Termenii si Conditiile acestui site.
            Site - domeniul www.Unictop.ro precum si subdomeniile acestuia.
            Comanda - un document electronic prin care cumparatorul transmite vânzatorului, prin intermediul site-ului Unictop, dorinta sa de a achizitiona bunuri si servicii.
            Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre vânzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vânzatorului sau a cumparatorului.
            Document - prezentele Termene si Conditii 

 

2.OBIECTUL SI ACCEPTAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

 

        2.1 Utilizarea si folosirea Site-ului www.Unictop.ro este reglementat de legile si regulamentele conform “Termeni si conditii”. In decursul timpului acest regulament poate suferi schimbari fara notificari in prealabil, schimbarile substantiale vor fi anuntate. Va rugam sa cititi si sa recititi “Termeni si conditii” in mod regulat deorece utilizand acest site se considera ca sunteti de acord cu acesti termeni in momentul accesarii. Daca nu  sunteti de acord cu acest regulament, va rugam sa nu accesati site-ul nostru.

        2.2 Prin folosirea site-ului Unictop.ro, Clientul se declara de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Vânzator si Client. Pentru eventuale conflicte se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, la sediul SC Multimodetop SRL (Constanta), in conformitate cu legile române in vigoare.

 

 

 

3.VÂNZAREA ONLINE
    3.1 Prin efectuarea unei comenzi online, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic / sms si email), prin care Unictop isi desfasoara operatiunile comerciale.
    3.2 Notificarea primita de catre Client, dupa inregistrarea comenzii, are rol informal si nu reprezinta acceptarea comenzii. Informarea se transmite telefonic / sms sau email.

    3.3 Acceptarea comenzii intre Unictop si Client se considera in momentul in care Cleintul primeste confirmare precum ca a fost expediata comanda sa. Pana in momentul confirmarii, Clientul poate anula sau modifica comanda.
   3.4 Accesul in vederea inregistrarii unei comenzi ii este acordat oricarui Client. Din motive justificate, Unictop isi rezerva dreptul de a limita accesul unui Client la anumite modalitati de plata, in cazul in care, prin activitatea sa ar putea prejudicia in vreun fel Unictop.
   3.5 Din motive intemeiate, Vânzatorul poate respinge livrarea comenzii unui Cumparator, daca acesta ar putea prejudicia in vreun fel Unictop pe baza conduitei  sau activitatii sale.

.

 

4.FUNCTIONAREA SITEULUI Unictop.Ro

 

    4.1 Unictop isi rezerva dreptul de a prelucra / configura structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.Unictop.ro in orice clipa, având dreptul de a suspenda temporar sau permanent, partial sau in intregime serviciile acstui site fara vreo notificare prealabila

   4.2 Excludem orice raspundere (pe baza de contract sau orice alta baza) care provin din accesul sau utilizarea Site-ului nostru, in masura permisa de legislatia in vigoare. Excluderea se aplica, dar nu se limiteaza la:

- pierderi provocate din motive tehnice ale Site-ului;

- pierderea de date;

- pierderi cauzate de virusi sau alte materiale daunatoare tehnologic;

- pierderi provenite din imprejurari care nu sunt previzibile in mod rezonabil.

 

5.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

    5.1. Logo-ul “Unictop”, semne si nume de servicii sunt marci inregistrate ale MULTIMODETOP S.R.L. Marcile comerciale ale MULTIMODETOP S.R.L. nu trebuie, in nici un caz sa fie utilizate in legatura cu orice produs sau serviciu care nu este legat de MULTIMODETOP S.R.L. cu exceptia cazului in care se obtine in prealabil o autorizatie in scris de la administratorul firmei sau daca acest lucru este permis in acesti Termeni si conditii. Toate celelalte marci comerciale care nu sunt detinute de Unictop, dar care apar pe acest Site sunt proprietatea titularului lor care este sau nu conectat in relatie contractuala.

    5.2. Daca nu este altfel prevazut, tot continutul site-ului Unictop, cum ar fi :

design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile video/audio, precum si alte aspecte legate de site si de continut, sunt protejate de drepturilor de autor si legea de proprietate intelectuala in vigoare, reprezentand proprietatea MULTIMODETOP S.R.L.  sau a afiliatilor / furnizorilor sai. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

 

   5.3. Publicarea de catre dvs. pe Site-ul nostru, nu constituie o abatare de la orice drept asupra sau in legatura cu Site-ul nostru. In afara celor acordate in mod clar in prezentul “Termeni si conditii”.

   5.4. Toate programele si continutul software intalnite pe acest Site se afla in posesiunea MULTIMODETOP SRL si /sau oricarei companii asociate noua, fiind protejate de legile privind dreptul de autor, doar daca nu a existat o utilizare unui software de tip open source.

 Orice fel de utilizare, aceasta constand fie in reproducerea, editarea, transmiterea, republicarea, postarea sau executarea continutului acestui site nu sunt permise fara acordul prealabil in scris al MULTIMODETOP S.R.L. sau daca este mentionat in prezentul document.

   5.5. In momentul in care consideram ca Site-ul nostru este folosit in afara regulamentului din acesti “Termeni si conditii” avem dreptul de a bloca accesul pe o perioada de timp  sau permanent. La alegerea noastra trebuie sa distrugeti sau sa returnati  materialele copiate, tiparite sau descarcate de pe Site-ul nostru, daca acestea incalca regulamentul din prezentul document si in cazul distrugerii acestora sa oferiti dovezi.

6.DREPTURI SI TRANSFERUL DE DREPTURI

    6.1. Drepturile si obligatiile care reies din activitatea noastra si din utilizarea dvs. a Site-ului nostru sunt imperios necesare atât in ceea ce ne priveste pe noi, pe dvs.  cat si pentru succesorii nostri. Daca in cazul in care legislatia in vigoare nu prevede altfel, nu puteti delega, cesiona nici unul din drepturile sau obligatiile dvs.. Oricând noi putem transfera, cesiona, sub-contracta sau altfel dispune de adminstrarea Site-ului ori a unor parti din acesta sau de orice drepturi si obligatii care reies din acesta. In cazul de fata, noi nu suntem lipsiti de indatoriri in cea ce priveste executarea obligatiei noastre fata de dvs., insa cesionarul intra in acesta relatie cu dreptul de co-debitor.

   6.2. Nici anularea, nici schimbare noastra din prevederile acestor Termeni si conditii nu va avea efecte asupra dvs. daca nu se specifica in mod elocvent ca este o anulare / schimbare si daca nu sunteti anuntat in scris.

   6.3. In situatia in care se constata de catre o autoritate competenta ca acest  document contine dispozitii invalide, ilegale sau inaplicabile confom legilor in vigoare atunci aceste dispozitii vor fii modificate pentru a intruni cadrul legal. Restul dispozitiilor vor ramâne in vigoare.

   6.4. Acesti Termeni si conditii includ intreaga intelegere dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul UnicTop.ro. Nici o expunere sau declaratie, verbala sau in scris, care nu este prezenta in acest document nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris.

7. MATERIALELE TRANSMISE DE CATRE DUMNEAVOASTRA

    7.1 Putem oferii utilizatorilor acestui Site posibilitatea de a posta comentarii sau sa prezinte materiale. In acest caz nu aprobam sau sprijinim orice comentariu sau materiale cu caracter neadecvat si nu avem obligatia de a-l cerceta sau monitoriza. Intr-o alta ordine de cuvinte, noi nu ne asumam nici o raspundere pentru astfel de continut, cu exceptia cazurilor prevazute in mod expres de lege.

   7.2. Ne acordati o licenta neexclusiva la materialele si/sau comentariile postate de dvs. pe Site-ul nostru cu posibiliatea de reproducere libera si pentru a utiliza, publica, republica, transmite, sub-licentia si difuza astfel de comentarii sau materiale in orice format atat tiparit cat si electronic cu posibilitatea de a promova Site-ul, produsele sau serviciile noastre;

Va asumati raspunderea in cazul in care aceste materiale si comentarii sunt ilegale, amenintatoare, defaimatoare, obscene sau profanatoare sau ca ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar fi considerat o infractiune sau incalcare a legii.  Dvs. nu trebuie sa postati comentarii sau materiale care in mod deliberat deranjati pe alti utilizatori;

Nu veti fi platit pentru comentariile sau materialele postate si sa va asigurati ca acestea reprezinta propria lucrare ori ca detineti drepturile de autor sau ca ati primit aceste drepturi.

Avem dreptul de a publica numele dvs. alaturi de orice fotografie(i) sau material grafic prezentat de dvs., si putem edita sau sterge orice comentariu pe care il trimiteti impreuna cu acestea.

     7.3  Alegem sa functionam pe principiul de "notificare si eliminare" intrucat nu putem cunoaste continutul fiecarui comentariu sau materiale postate pe Site-ul nostru.Cand considerati ca un comentariu sau material ce este afisat pe Site-ul nostru contine o incalcare a drepturilor de autor sau a altor drepturi, va rugam sa ne informati imediat acest lucru in scris si daca este posibil, sa ne oferiti materiale care sa dovedeasca reclamatia dumneavoastra.

 

8. SITE-URILE TERTILOR

Site-ul nostru poate contine link-uri catre alte Site-uri ce sunt operate de terte parti. Aceste link-uri sunt destinate sa furnizeze informatii suplimentare sau promovare. Facand acest lucru nu inseamna ca aprobam sau acceptam responsabilitatea pentru continutul acestor Site-uri. Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizarii de catre dvs. a Site-ului sau bazarea pe aceste Site-uri ale Tertelor Parti. Va recomandam sa verificati Termenii si conditiile Site-urilor Tertelor Parti in momentul accesarii.

9. HIPERLINK-URI CATRE SITE-UL NOSTRU

    9.1. Puteti face un hiperlink catre Site-ul UnicTop.ro, de pe un alt site sau document fara acordul nostru scris in prealabil sub rezerva conditiilor prevazute in prezenta sectiune (Hiperlink-uri catre Site-ul nostru).

    9.2. Nu implica faptul ca aprobam produsele sau serviciile site-ului pe care inserati link-ul catre Site-ul nostru, sau disponibile prin acesta; nu afiseaza nici una dintre marcile utilizate pe Site-ul nostru, fara permisiunea noastra sau a titularului acestei marci;

Hiperlink-ul nu este postat pe un site cu un continut ilegal, defaimator,pornografic sau profanator sau care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau o incalcare a oricarei legi.

 

   9.3. Sunteti responsabil pentru site-ul unde inserati un link catre Site-ul UnicTop.ro si pentru orice observatie creata cu privire la Site-ul nostru.

9.4. La discretia noastra, ne rezervam dreptul ca orice link pe care il creati spre Site-ul nostru de pe un alt site sau document sa fie eliminat. In acest caz, Site-ul UnicTop.ro sau oricare dintre afiliatii care opereaza pe acest Site, va trimite prin e-mail o notificare de incetare pe numele inscris mentionat la inregistrarea dvs. a numelui de domeniu a site-ului sau la orice adresa de e-mail furnizata pe site-ul dvs. La primirea unei notificari de la Unictop, veti elimina link-ul in termen de trei (3) zile si nu veti include un link spre acesta de pe site-ul dvs. sau pe site-ul unei persoane asociate cu dvs.

 

10. RASPUNDEREA DUMNEAVOASTRA SI OBLIGATIA DE DESPAGUBIRE

In cazul incalcarii acestor Termeni si conditii sunteti de accord sa raspundeti fata de noi si afiliatilor nostri pentru orice pierdere, sa ne despagubiti si sa ne exonerati de pretentii sau creante ce decurg din aceste incalcari.

 

11. CONTACT, COMUNICARI SCRISE, NOTIFICARI, INTREBARI SAU RECLAMATII

Va putem contacta prin posta, e-mail, SMS, notificari alerta, telefon sau va oferim informatii prin postarea acestora pe Site-ul nostru.

12. RECLAMATII SI CAI DE ATAC IN AFARA INSTANTEI

In unele tari, aveti posibilitatea de a inainta o reclamatie si a beneficia de cai de atac in afara instantei competente de care Unictop apartine. Aveti urmatoarea posibilitate:

In România:

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Ilfov, Adresa: Bucuresti, Strada Transilvaniei nr. 2, Sector 1, cod postal 010798, Tel.: 021/315.03.55, Fax: 021/315.03.28

http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=78&Itemid=54

13. ALEGEREA LEGII SI JURISDICTIEI

Acesti Termeni si conditii si toate aspectele legate de acest regulament si acest Site inclusiv continutul acestuia vor fi reglementate de legea tarii asa cum se indica mai jos. Instantele aceleiasi tari au competenta exclusiva in solutionarea litigiului, care ar putea aparea din sau in legatura cu acesti Termeni de Utilizare. Site-urile si tarile asociate pentru legea si jurisdictia aplicabila sunt urmatoarele:

www.Unictop.ro: legile din România si instantele din Romania.