Retur produse

 

 

Orice client are dreptul de a returna produse conform legii in vigoare  care prevede “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. Pentru a profita de acesta functie, produsul trebuie sa respecte conditiile de retur specificate mai jos. 

 

Cum se efectueaza returul?
 

    Se va completa Formular returnare produs iar pentru ridicarea produselor vom trimite un curier in maxim 2 zile lucratoare. 

    In situatia returnarii prin curierat, costurile de livrare a returului sunt suportate de cumparator, dar acesta nu achita nimic la curier,  insa  suma de 17.61 Lei urmeaza sa ii fie dedusa din valoarea ce trebuie sa fie returnata.

 

Moduri de returnare a sumei de bani?


1. Valoarea comenzii pentru returnare se adauga in contul dumneavoastra de utilizator pe UnicTop sub forma de cupon / voucher.
2. Valoarea comenzii se transfera direct in contul dvs. bancar dupa verificarea returului.
(Comisioanele bancare sunt suportate de noi.) *
3. Cumparatorul poate cere un produs asemanator celui comandat, suportand eventuala diferenta. 


Conditii pentru returnarea produselor :


- Produsele care nu mai au ambalajul original în care a fost livrat;

- Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;

- Produsele purtate, spălate sau care miros a parfum;

- Lenjerie intima: de orice fel;

- Cutia produsului trebuie impachetata intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului;

- Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier;

- In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide sau nu acceptarea returului.